X125 which hole to use on the front of the deck?

Andrea Enne

Forum Newbie
Joined
Nov 7, 2020
Threads
1
Messages
2
Hello folks!
It's the first time I service my mower. Something is wrong with the leveling from the service company, so I'm fixing it myself.

In a bit confused because the hole that was used for the front support seems to be the wrong one according to the manual, but before messing up I would like some help from the experts!!

Thanks in advance for all help you can provide!

!4A05F4BA-21FB-4A59-8CE9-94EC75842B43.jpegDAF66CBA-7806-4B6A-8569-6AF7DEAA0261.jpg
 

Gumby83

Active Member
Joined
Nov 23, 2014
Threads
7
Messages
69
I’m no expert but it does look right according to the manual. Is the other end of the rod threaded? Maybe it’s not adjusted correctly on that end.

What issues are you noticing with the leveling?
 

7394

Lawn Addict
Joined
Sep 5, 2014
Threads
55
Messages
2,589
Welcome aboard !!

I would suggest making sure all 4 tires are inflated to spec.
Then on a flat surface start checking the level of the deck, @ say the 3" setting. I always measure the cutting blade edge tips to the ground. That gives ya the most accurate measurement.

Rear of deck should be between 1/8" to 5/16" higher than front. And level side to side, Again at mower blade cutting edge tips.

& it looks like your front rod has only been in the current hole in your pics, because it "looks" like the others still have paint in the holes..I see no problem there, looks same as your manual pic to me.
 
Top